Popis
Návod k přípravě 25 litrů cukrového kvasu (15%-17% obj. alkoholu): 6 kg - 7 kg cukru rozpusťte ve 21 litrech teplé vody a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Poté přidejte roztok do objemu 25 litrů studené vody a míchejte minimálně 1 minutu.
Teplota roztoku musí být do 30°C (pro nejlepší výsledek) nebo do 25°C (pro čistší alkohol). Pokud je teplota správná, přidejte balení kvasinek a míchejte, dokud se kvasinky úplně nerozpustí.
Fermentace probíhá 3-5 dní při teplotě 20-30 °C (ideálně 25 °C).
Použití do ovocného kvasu: posypte povrch kvasu a řádně promíchejte.
Skladování: Originální balení skladujte v chladničce. Otevřené balení skladujte v chladničce po dobu max. 3 měsíců.
Složení: sušené droždí, potravinářské kvasnice, stopové prvky vitamínů a minerálů
Váha balení: 130 gramů
Výrobce: CBF DRINKIT
Země původu: Švédsko
Hmotnost | 0.13 kg |
Brand: | Coobra |
Druh kvasu: | Cukerný kvas, Ovocný kvas |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.